Kategorier
Aktiviteter

ungdomar och lärare till USA för ett studiebesök

Vi är belåtna och tillfredsställda att informera ungdomar i Partille, Mölndal och Göteborg att med samarbete mellan modersmålslärare och föreningarna har vi förberett att skicka 24 st ungdomar och lärare till USA för ett studiebesök i FN och kulturträff i New York, Philadelphia och Washington DC. Studieresans avgångs datum är 22 oktober 2009.

Davoud Navaian
Projektledare
Mobil: 0046 707 856 649
E-mail: navaian@hotmail.com

Meddelande om ungdomsprojekt 6 och studieresa till USA; möte med Ambassadör vid den svenska FN-representationen i New York; Studiebesök på FN-högkvarteret , New York University med guide, Liberty Island och … i New York ; Independence Hall, Liberty Bell, Valley Forge och … i Filadelfia ; United States Capitol Washington Monument och … i Washington ; Träff med Iranska ungdomar

http://www.eucn.org/UN2.htm

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.